Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χειροθεραπευτική (Manual Therapy)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φυσικοθεραπευτής Παπαδημητρίου Βαγγέλης

 
O φυσικοθεραπευτής Παπαδημητρίου Βαγγέλης είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίων Αμερικής με Master Επιστημών Φυσικοθεραπείας (U.O.P.) και Bachelor Επιστημών (C.S.U.S.) Physical Education - Sportsmedicine.

Μετά από 12ετής σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου
και εργασία (Readicare, Novacare) στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εγκατασταθήκαμε στη Χαλκίδα το 1995 με στόχο να μεταφέρουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας στη διάθεση όσων ατόμων τις έχουν ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσαμε πολλούς συνανθρώπους μας που έπασχαν από διάφορες κινητικές αναπηρίες και ορθοπεδικά προβλήματα.

Η εμπειρία μας έδειξε ότι σήμερα αυτό δεν είναι πλέον αρκετό. Οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και οι θεραπείες πολύ πιο απαιτητικές σε γνώσεις και εξοπλισμό. Έτσι δημιουργήσαμε ένα χώρο 600τ.μ. σε τρεις ορόφους, με βάση διεθνή πρότυπα και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που είναι μοναδικός στο Νομό μας και γενικά από τα μεγαλύτερα φυσικοθεραπευτήρια στην Ελλάδα.

 
 

Η ομάδα μας

 
 
 
 
 
Ευθύμιος Ρουμπής

Ο Ευθύμιος Ρουμπής είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Λαμίας από το 2013 με συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην αθλητική μάλαξη, Kinesio Taping Method και εξειδίκευση στην υδροθεραπεία ενηλίκων και παίδων με κινητικά/νευρολογικά προβλήματα (Halliwick και ειδική θεραπεία), Bad Ragaz the Ring Method, βρεφικής κολύμβηση με δίπλωμα Ναυαγοσώστη πισίνας καθώς και Πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών.

Έχει εργασιακή εμπειρία στο Γ.Ν. Χαλκίδας και στην ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών (2013-2015). Από τον Ιανουάριο του 2017 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωνσταντίνα Χαλκιά

Η Κωνσταντίνα Χαλκιά είναι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το 2012, με εξειδίκευση στην αξιολόγηση και αποκατάσταση ενηλίκων με νευρολογικά προβλήματα (Bobath) και συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε ασθενείς με Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ημιπληγία ,στην μέθοδο McKenzie , trigger point therapy και στην υδροθεραπεία (Halliwick Concept) Έχει εργασιακή εμπειρία από το 2012 στο κέντρο αποκατάστασης ''ΑΡΩΓΗ EYROMEDICA'' στην Θεσσαλονίκη και στο ''ANIMUS'' στη Λάρισα (2013-2016). Από τον Μάρτιο του 2016 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ιωάννα Βλάχου

Η Ιωάννα Βλάχου είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αιγίου από το 2014 με συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε μυοσκελετικές παθήσεις, αντιμετώπισης μυοπεριτοναικού συνδρόμου με χρήση ξηράς βελόνας (trigger point therapy-dry needling), κλινικής θεραπευτικής μάλαξης καθώς και λεμφικής μάλαξης. Έχει εργασιακή εμπειρία στο Γ.Ν.Χαλκίδας και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) Ευβοίας. Από τον Δεκέμβριο του 2014 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Μαρία Αναγνώστου

Η Μαρία Αναγνώστου είναι ειδικός κινησιοθεραπείας/βοηθός φυσικοθεραπευτή απόφοιτη από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ το 2008 με Πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών και συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο Σιάτσου, ρεφλεξολογία ,κλινική θεραπευτική μάλαξη , endermology (LPG) ,και στη θεραπευτική αποκατάσταση άνω άκρου με SEABO, Kinesio taping (ελαστική περίδεση) και θεραπεία σε trigger point. Από το 2008 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Αντώνης Βεϊζάι

Ο Αντώνης Βεϊζάι είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού το 1998. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στην θεραπευτική άσκηση και το personal training. Από το 2008 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ασημίνα Ρήγου

Η Ασημίνα Ρήγου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας από το 2012. Έχει εργασιακή εμπειρία στα Γενικά Αρχεία Κράτους της Χαλκίδας (Γ.Α.Κ.) και από τον Δεκέμβριο του 2014 εργάζεται στο Κέντρο μας στη γραμματειακή υποστήριξη.

 
 
 
 
 
 
Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χειροθεραπευτική (Manual Therapy)
 
Ιωάννου Αλεξίου 6
34100 Χαλκίδα
 
Τηλέφωνο: +302221087065
 
Κινητό τηλέφωνο: +306947371661
 
Φαξ: +302221087065
 
Ωράριο Λειτουργίας: